jueves, 11 de agosto de 2011

PRBB Open Day

Qui digui que la ciència no interessa al públic definitivament no ha estat a cap de les jornades de portes obertes del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB). Durant un dia sencer, el 2 d'octubre, centenars de persones es van acostar al PRBB disposats a gaudir d'un dia agradable de la mà de la ciència.

La jornada se sosté gràcies al voluntariat, els propis treballadors del centre sense els quals seria impossible organitzar un esdeveniment d'aquestes característiques.

Ja són diversos els anys que fa que se celebra aquest emblemàtic dia. Jordi Camí, director del centre, apunta que l'experiència els ha ajudat a millorar i a adaptar el programa als gustos del públic, però sense oblidar la raó de ser d'un dia com aquest: explicar, com a entitat pública què es pot aportar a la societat.

El vídeo forma part del projectr "Observatorio en acción", el qual ha rebut una ajuda de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) en la seva convocatòria del 2010 per al foment de la cultura científica i tecnològica.






No hay comentarios:

Publicar un comentario